top of page
concrete-wall.jpg

ИНГРА

Glass Buildings

ЗА НАС

„ИНГРА“ ДООЕЛ СКОПЈЕ е архитектонско студио, основано во 1996 година, кое нуди креативни идеи на архитектонскиот простор и решенија на комплексни дизајни, со целосна графичка презентација, преку разработени концепти, современи технологии и интензивна комуникација со клиенти. Работи во сите размери и во сите сектори, создавајќи трансформативна култура во синхронизација со нејзиното опкружување. Стекнатото искуство низ годините во многу сфери на архитектурата и градежништвото, е насочено кон создавање на целосен производ по желба на инвеститорот и материјализирање на истиот. Довербата кај клиентите е приоритет во секоја работа. ( solarna centrala )

за нас
25.jpg

„ИНГРА“ ДООЕЛ - СКОПЈЕ

адреса: ул. „Скупи 3А“ бр.40А

1000 Скопје

Република Македонија

email: info.ingra@gmail.com

Тел:     +389 2 3229 018

Моб 1: +389 78 299 173

Моб 2: +389 78 276 427

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
лого фитр.JPG

Thanks for submitting!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon
контакт
bottom of page